© İnternet Haberim 2020

68 Yaşındaki Coşkun Sabah, Evleneceği Kadın Kriterleri

Sosyal medyadan onlarca evlilik teklifi aldığını açıklayan usta sanatçı Coşkun Sabah, evlilik kriterlerini açıkladı. Hücre yaşının 49-50 arası olduğunu belirten 68 yaşındaki Sabah, evleneceği kişinin 35-36 yaşları arasında olması gerektiğini söyledi. Sanatçının, yaş kriteri sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri oklarına tutuldu.

Şehrin göbeğinde oturmaktan büyük keyif aldığını belirten ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısındaki evlilik sözleriyle alakalı konuştu. Eski eşi Ceyda Okay ile tekrar nikah masasına oturup oturmayacağı sorularına "Eski eşim ile aramızda bir dostluk bulunuyor fakat öyle bir şey konuşmadık." cevabını veren Coşkun Sabah, evlilik kriterlerini sıraladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden onlarca evlilik teklifi aldığını dile getiren 68 yaşındaki şarkıcı, evleneceği kişiyle arasındaki yaş farkı konusunu açıklığa kavuşturarak, "Hayat paylaşmak demektir. Evlilik müessesine çok saygı duyuyorum ve çok seviyorum. Yıllardır hep güzel ilişkiler yaşadım. Hem fizyolojik hem ruhen çok güzel insanlar tanıdım. Beni her gören 49-50 yaşındasın diyor. Hücre yaşım da 49-50 zatem. O yüzden 49-50 gösteren kişilerin yanında 35-36 yaşında birinin olması gerekiyor bana göre." dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER