© İnternet Haberim 2020

Ali Koç'tan radikal karar!

Fenerbahçe Kulübü'nde Başkan Ali Koç, Kayserispor müsabakasının ardından futbolcularla bir görüşme gerçekleştirdi. Oyunculara sert çıkan Ali Koç'un yeni bir radikal karara daha imza atmaya hazırlandığı öğrenildi.

Fakat beklenen toparlanma gerçekleşmedi. Üstüne sarı-lacivertli takım esas hedefi olan Türkiye Kupası’na veda etti. Bunun yanında kupadaki maçın ikinci yarısının tamamını bir kişi eksik oynayan Kayserispor’a gol atılamaması ve mağlup olunması sabırları taşırdı.

DİVAN KURULU'NDA KONUŞTU
Bu maç öncesinde başkan Ali Koç’a yönelik Divan Kurulu’nda ağır eleştiriler yapıldı. Fenerbahçe Başkanı ilk kez bir divanda bu kadar gergindi. Eski yönetici Hulusi Belgü’ye cevap verirken kontrolü kaybetme noktasına kadar geldi.
Yaşanan bu yıpratıcı gelişmeler ve takımın toparlama umudunun da iyice kaybedilmesi sonrası durum değişmeye başladı. Başkan Ali Koç’un artık olağanüstü kongreye gidip güvenoyu isteyeceğine dair kulüp içinde bir beklenti oluştu.
Özellikle mart ayı başında ligin 28. haftasında Kadıköy’de oynanacak olan Trabzonspor maçında kötü bir sonuç alınması halinde kongreye gidilmesinin yüksek ihtimal olduğu ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER