© İnternet Haberim 2020

Bilim insanları geleceğin insanının nasıl görüneceğini modelledi!

Bilim insanları 3000 yılında yaşayacak insanların nasıl görüneceğine dair yaptıkları araştırmanın sonuçlarını paylaştı. İnsanların teknoloji ile çok yakın temas kurması dolayısıyla bedeninde çok ciddi değişimler olacağı öngörülüyor.

Bilim insanları 3000 yılında yaşayacak insanların nasıl görüneceğine dair bir araştırma yaparak bunun sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Özellikle insanların teknoloji ile çok yakın temas kurması dolayısıyla bedeninde çok ciddi değişimler olacağı öngörülürken, sürekli akıllı telefonlara bakmaktan, bilgisayar karşısına oturmaktan ve dokunmatik ekranlarla etkileşime girmekten dolayı bazı bedensel değişimlerin olacağı iddia edildi.

"GÜNÜMÜZ İNSANININ NASIL HAREKET ETTİĞİNİ İNCELEDİK"

Bilim insanları Mindy adını verdikleri model ile 3000 yılında ortalama bir insanın nasıl görüneceğini gözler önüne serdi. Sırtı kamburlaşan Mindy’nin baş parmakları da pençeleşerek farklı bir form alacak. Toll Free Forwarding isimli kuruluş tarafından yapılan modellemeyi, “Çalışmalarımıza başlamadan önce günümüzde insanın nasıl hareket ettiğini ve gelecekte bunun fiziksel olarak nasıl değişiklikler yaratacağını inceledik” sözleriyle tanıttı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER