© İnternet Haberim 2020

Bülent Serttaş'ın Oryantal Didem'e Bakmamak İçin Çaba Harcadı

Tekrar yayın hayatına başlayan İbo Show'un dün akşam ekrana gelen bölümünde ilginç anlar yaşandı. Oryantal Didem programın bir kısmında dansı ile izleyenlere görsel bir şölen sunarken, o anlarda programın konuklarından biri olan Bülent Serttaş, Didem'e bakmamak için adeta çok çaba sarf etti. Konu sosyal medyada gündeme otururken, kullanıcılar binlerce yorum attı.

Yaklaşık olarak 2,5 ay önce yayın hayatına tekrar başlayan İbo Show her hafta reyting yarışında üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Programın dün akşam yayınlanan bölümündeki konukları; Ali Sunal, Bülent Serttaş, Muazzez Ersoy, Oryantal Didem ve Doğa Rutkay oldu.

Uzun bir zamandır ekranlarda gözükmeyen Didem'in dans performansı izleyiciler tarafından oldukça beğenilirken, Didem'in dans ettiği anlarda programda ilginç bir olay yaşandı.

Ali Sunal ve Bülent Serttaş Didem'i İzlemedi

Konuklardan Bülent Serttaş'ın Didem dans ederken orkestrayı izlemesi dikkatlerden kaçmazken konuyla alakalı olarak sosyal medyada binlerce yorum yapıldı ve Bülent Serttaş Twitter'da gündeme oturdu. Öte yandan Ali Sunal'ın da Didem'i izlemesi dikkat çekti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER