© İnternet Haberim 2020

Çağla Şıkel'e Arto Tazminat Verecek

Çağla Şıkel'in Youtube kanalı için çektiği video ile alakalı "Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyon ekranlarında memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" diye bir yorum yapan Arto, ünlü modele 10 bin TL tazminat ödeyecek.

Çağla Şıkel, kendisine ağır hakarette bulunduğu iddiasıyla Arto'dan şikayetçi olmuş, 1 milyon liralık manevi tazminat davası açmış ve 3 ay mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

10 Bin Lira Ödeyecek

Tazminat davasının duruşması İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde yapıldı. Davayı karara bağlayan mahkeme, davayı kısmen kabul edip 10 bin lira manevi tazminatın davalı Arto'dan alınarak Çağla Şıkel'e ödenmesi yönünde karar verdi.

Arto Ne Dedi?

Manken ve oyuncu Çağla Şıkel, önceki gün YouTube kanalında bir video yayınlayarak mini etekle nasıl frikik vermeden oturulup kalkılmasıyla alakalı takipçilerine bilgi vermişti. Çağla Şıkel'in bu videosunu sert bir şekilde eleştiren Arto, "İnsan adaplı olmalıdır. Oturup kalkmasını öğretmek yerine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" ifadelerini kullanmıştı.

Çağla’nın Videosu Olay Oldu

Çağla Şıkel'inyıllar önce "Her Şey Dahil" programında dans ederken göğsü meydana çıkmıştı. Çok fazla konuşulan bu canlı yayın kazası, YouTube'da 'En Popüler Video' kategorisinde yer aldı ve 1 milyon defa izlenmişti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER