© İnternet Haberim 2020

Defne Samyeli'ye Büyük Şok

İş insanı Yusuf Araz, 2 senedir kira borcunu ödemediği iddiasıyla oyuncu ve sunucu Defne Samyeli'yi icraya verip haciz işlemleri başlattı. Haciz memurları, Samyeli'nin oturduğu Kemerburgaz'daki Pasifik Konakları'na gelerek, Araz'ın borcuna karşılık evdeki eşyaların birazını haczetti.

Araz, kiracısı Defne Samyeli'nin 2019'un mart ayından bu yana kirasını ödemediğini öne sürerek haciz işlemleri başlatılması için İcra Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu. İş adamının avukatı Iyaz Çimen şu iddialarda bulundu: "Defne Samyeli'nin evden tahliyesi için ayrıca İcra Mahkemesi'ne tahliye davası açtık. Defne Samyeli, aylık 16 bin 720 lira olan kira ücretini 2019'un mart ayından beri ödemiyor. Haciz memurları aracılığıyla borçlunun oturduğu evine gidilerek adreste defter tutulmasını talep ediyoruz."

Defne Samyeli'nin avukatı Şenay Kara Şık yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Tahliye davasının ilk duruşması ayın 28'inde. Kesinleşmiş borç kararı çıkmadan, sadece habere konu olmak ve Samyeli'nin ailesini taciz etmek amacıyla ev sahibi Yusuf Araz'ın avukatı, yanında icra memurlarıyla Samyeli'nin evine gitmiş. Tamamen şov amacı taşıyan ve asıl davayla alakası yok. Amaç, bu şovla basına 'haciz' haberi yaptırmak ve aileyi taciz etmek. Yapılan şey kanun dışı. Hem Araz hem de avukatı ve yanında bu olaya alet olmuş olan icra memurları için savcılığa suç duyurusunda bulunulacak."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER