© İnternet Haberim 2020

Elif Ece Uzun İle Mehmet Tuş Çifti Boşanıyor

İş insanı Mehmet Tuş ile 2019 senesinde nikah masasına oturan manken Elif Ece Uzun'un boşanmak istedikleri iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Mehmet Tuş, açıklama yaparak basında çıkan haberleri doğruladı. Tuş, "Evlendikten 3 ay sonra öğrendiğim bazı şeylerden dolayı zaten ayrılma kararı almıştım. Hamileliğini öğrendikten sonra bir şansı daha hak ettiğini düşünmüştüm. Şimdi bir an önce boşanmayı istiyorum." Dedi

 

Mehmet Tuş ile 1,5 sene önce evlenen ve 5 ay önce de ikiz bebeklerini kucağına alan manken Elif Ece Uzun boşanma kararı aldılar.

Uzun'un avukatı Ayşegül Mermer ile boşanma işlemlerini başlattıktan sonra ikiz bebeklerini de alıp, ailesinin yanına Sapanca’ya yerleştiği ortaya çıktı.

Elif Ece Uzun'un eşi Mehmet Tuş’a uzaklaştırma kararı da aldırdığı gündemde dolaşırken, iş adamından ilk açıklama geldi.

Mehmet Tuş, Instagram hesabından suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili konuştu. Tuş, “Evlendikten 3 ay sonra öğrendiğim birtakım konulardan dolayı zaten ayrılma kararı almıştım. Hamileliğini öğrendikten sonra bir şansı daha hak ettiğini düşündüm. Fakat şimdi bir an önce boşanmayı istiyorum." dedi.

Elif Ece Uzun ve Mehmet Tuş, 2019 senesinde Sapanca'daki bir otelde yapılan düğün ile evlenmişti.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER