© İnternet Haberim 2020

Fenomen Gelin Hanife Gürdal’dan Ayrılık

Evlilik programı ile tanınmış olan fenomen gelin Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile ayrılık kararı aldı. Boşanma haberini sosyal medya hesabından yayınlayan Gürdal, "K.. ınıza kına yakmak için bir kına göndermek isterdim. Fakat şimdilik yakmayın" dedi.

 

Katıldığı evlilik programları ile ünlenen fenomen gelin Hanife Gürdal, özel hayatı ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyordu. Özellikle başörtüsünü bıraktıktan sonra yaptığı olay paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Gürdal, bu kez ayrılık kararı ile gündeme oturdu.

Bir süredir sorun yaşadığı eşi Kemal Ayvaz ile ayrılık kararı aldıklarını açıklayan fenomen gelin, Instagram'dan yaptığı paylaşımda boşanma dilekçelerini imzaladıklarını belirtti. Taşınma sahnelerini gösteren paylaşımıyla evleri de ayırdıklarını açıklayan Hanife, "Bu süreçte hiç kimseyle konuşmak istemiyorum. Onun dışında anlaşarak boşanıyoruz. İmzaladık dilekçeyi o da adliyeye gittikten sonra 15 günde boşanabiliyormuşuz. Benim için her şey oldukça normal. Paylaştığım şeylerden bir anlam çıkarmayın." dedi.

Hanife Gürdal, fotoğrafçı eşi Kemal Ayvaz ile iki defa nikah masasına oturmuştu. Hanife, geçtiğimiz gün Kemal Ayvaz ile olan tüm fotoğraflarını kaldırıp, dekolteli fotoğrafını paylaşmıştı. Paylaşımın ardından takipçilerinden, "Kemal'den yine mi ayrıldın da pozlar o yüzden mi?" gibi yorumlar gelmişti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER