© İnternet Haberim 2020

İşte Survivor 2021'den Bu Hafta Elenen Yarışmacı

Ekranların ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2021'de bu hafta elenen isim belli oldu. Ünlüler takımından İlayda ve Bahar'ın, gönüllüler takımından ise Aleyna ve Duygu'nun eleme adayı olduğu yarışmadan elenen isim, SMS birincisi İsmail Balaban'ın potaya koyduğu Bahar oldu.

Survivor 2021'in 26 Ocak akşamı ekrana gelen 14. bölümü eleme heyecanına sahne oldu. Survivor'da takımlar ödül oyununda karşı karşıya gelip yarıştılar. Survivor'ın ikinci haftasında oynanan dokunulmazlık oyunlarını iki takım da birer defa kazanmıştı. SMS oylaması birincisi olan yarışmacılar ise diğer eleme adaylarını belirledi.

Survivor Türkiye'nin 3. haftasında eleme potasına ilk giren isim gönüllüler takımından Aleyna olmuştu. Ardından ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ise ada oylaması ile İlayda Şeker eleme potasına yollamıştı. Gönüllerde SMS birincisi olan Poyraz, "Takıma uyum sağlama konusunda zorluk çektiğini düşünüyorum" sözleri 3. eleme adayı olarak Duygu'nun ismini açıkladı. Ünlüler takımının SMS birincisi İsmail Balaban ise 4. eleme adayı olarak Bahar'ın adını açıkladı.

Survivor 2021'de elemelere kalan İlayda, Aleyna, Bahar ve Duygu arasında en az oyu alan Bahar yarışmaya veda etmiş oldu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER