© İnternet Haberim 2020

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Çok Mutlu Olduk Açıklaması

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kuaför çıkışı objektiflere yakalandı. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden İmirzalıoğlu, kızı Lalin için dikilen fidanlar hakkında, "Çok mutlu olduk" ifadelerine yer verdi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Geçtiğimiz sene Ekim ayında baba olan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler'de objektiflere yakalandı. "Biraz acelem var, başka bir zaman konuşalım" diyen oyuncu, gazetecilerin ısrarlı sorularına yanıt verdi.

Kızı Lalin için yapılan ağaç dikimi kampanyası hakkında açıklama yapan İmirzalıoğlu, "Lalin'in daha ayakları yere basmadan onun için fidanlar dikilmesi bizi çok mutlu etti. Tabii ki güzel bir şey, memleketin yeşermesine ailecek katkıda bulunabilmek. Gerçekten çok keyifli, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizi çok onure etti" dedi.

Sinem Muhteşem Bir Anne

İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'ın hamile olduğunu öğrenmesinin ardından sonra, "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa ve korksa 'anne, anne' diyor. Açıkçası bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini pek sanmıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da belirten İmirzalıoğlu, "Çok şükür sağlığı ve keyfi gayet yerinde. Sinem, nazar değmesin çok iyi bir anne oldu. Bu şekilde de devam eder diye düşünüyorum" demişti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER