© İnternet Haberim 2020

Nilperi Şahin İlk Kez Konuştu

Yasak Elma'daki müstehcen sahnesi sonrası gündeme oturan oyuncu Nilperi Şahinkaya, gelen eleştirilerin üzerine "Bana çok fazla tepki var. Çünkü canlandırdığım karakter çok kötü. Dizi RTÜK'e şikâyet edilmiş" dedi.

Aynı anda hem televizyon hem de dijital platform projesinde yer alan oyuncu Nilperi Şahinkaya, kariyeri ve son günlerde yaşadığı problemlere ilişkin açıklamalar yaptı.

Yakın zamanda oynamaya başladığı Yasak Elma dizisindeki rolünün eleştirildiğini belirten Şahinkaya, canlandırdığı karakterle alakalı olarak, "Bana çok fazla tepki var. Çünkü canlandırdığım karakter kötü bir karakter. Dizi RTÜK'e şikâyet edilmiş" ifadesine verdi. 3 ayrı projede bulunduğunu belirten Şahinkaya "Bazen enerjim günü bitirmeye yetmiyor, fakat işimi çok sevdiğim için yorulduğumu unutuyorum." şeklinde konuştu.

Birkaç sezondur dijital platformda ekrana gelen Aynen Aynen dizisindeki partneri Kerem Bursin'in gelinlik giymesi ile alakalı konuşan oyuncu Şahinkaya, "Kadın-erkek ayrımcılığı var. Kerem ve senaristimiz bu olaya çok takılıyor. Kadın, erkek olabilir; erkek de kadın olabilir. Erkek, hiçbir zaman kadının üzerinde değildir." dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER