© İnternet Haberim 2020

Serenay Sarıkaya'dan Sürpriz Bir Atak

Aşkları ile 2020 senesine damga vuran Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın bir dargın bir barışık beraberliğinde beklenmeyen hamle güzel oyuncudan geldi. Sarıkaya, ünlü komedyenin son paylaştığı gönderiyi beğenip, akıllara 'Acaba barıştılar mı?' sorusunu getirdi.

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile komedyen Cem Yılmaz'ın 2020 yılına damgasını vuran aşkları, tekrar alevlendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaların kaynağı ise Sarıkaya'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı beğeni.

Ünlü Çiftten Yeni Hamle

Aşkları ortaya çıktıktan sonra günlerce gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz, 10 ay boyunca beraberliklerini sürdürdü. Fakat aralarına giren kara kedi yüzünden ilişki bitirme kararı alan ünlü çift, aşkları gibi ayrılıklarıyla da sosyal medyada şok etkisi meydana getirdi. Çiftin evlenecekleri düşünülürken bir anda yollarını ayıran ikiliden beklenmedik bir hamle daha geldi.

Güzel oyuncu, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın, Zafer Algöz ile birlikte şarkı söylediği anları paylaştığı gönderiyi beğendi. Sarıkaya'nın beğenisine dikkat eden takipçileri, ikilinin arasındaki buzların eridiği ve barıştıkları yönünde yorumlarda bulundu. Yılbaşı günü Serenay Sarıkaya'yı takipten çıkaran Cem Yılmaz, basına yansıyan haberler neticesinde güzel oyuncuyu yeniden takip etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER