© İnternet Haberim 2020

"Yeni Elazığ Stadyumu şehrimize hayırlı olsun"

23 Elazığ FK Kulüp Başkanı Tuncay Kaymak, "Yeni Elazığ Stadyumu şehrimize hayırlı olsun. Emekleri bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN nezdinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, yüklenici firma yetkililerimize ve her santimini ilmek ilmek işleyen çalışanlarımıza özverilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz." dedi.

Kamuoyuna Duyuru:

Ülke futboluna kazandırılan Yeni Elazığ Stadyumu şehrimize hayırlı olsun. Emekleri bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN nezdinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, yüklenici firma yetkililerimize ve her santimini ilmek ilmek işleyen çalışanlarımıza özverilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz.

Kardeş kulübümüz, her zaman varlığıyla gurur duyduğumuz Elazığspor kulübümüzün stadın tamamlanmasına yakın bir süre yayımladığı açıklamaları şaşkınlıkla ve üzüntüyle karşıladığımızı belirtmek isteriz. Kulüp Başkanı Serkan Çayır yaptığı açıklamada stadın sadece Elazığspor’un olduğunu yazması bizler gibi Elazığ futboluna, ülke futboluna hizmet eden takımları üzmüştür.
Anlayış çerçevesinde bizlerle görüşülseydi, biz Doğukent Stadı’nda oynayabileceğimizi beyan dahi edebilirdik ancak bizden habersiz böyle bir açıklama yayınlanması karşısında bizlerin de her türlü platformda hakkımızı arayacağımızın bilinmesini isteriz.

Süreci şeffaf ve adil yönetmesini beklediğimiz Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in de bu süreçteki tutumu bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır.

Devletin yaptırdığı ve tamamen devlet imkanlarıyla yapılan bir stadyumun tek bir kulüp tarafından sahiplenilmesi kabul edilemez bir durumdur. Bir ilde yapılan bir stadyum o ilde mücadele eden tüm takımların hizmeti için yapılmıştır. Sadece biz değil, profesyonel liglere yükselecek olan Elazığ’ın tüm takımları yeni stadyumu kullanma hakkına sahiptir.

Spor Hukuku alanında uzman avukatlar ve Spor Bakanligi’da kidemli gorevlilerle yaptığımız görüşmeler ışığında sürecin sonuna takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

Ayrıca Kırıkkale Büyük Anadolu takımıyla yapacağımız maç ile Elazığ Stadyumu’nda iç saha müsabakalarına çıkmak için girişimlerimizi başlattığımızı kamuoyuna duyurmak isterim.

Saygılarımla.

Tuncay KAYMAK
23 Elazığ FK Kulüp Başkanı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER