© İnternet Haberim 2020

Ziynet Sali Son Haliyle Şaşırttı

Sosyal medyada yayınladığı pozla dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez'e benzetilen Ziynet Sali, yorum yağmuruyla karşılaştı. Lopez'e olan benzerliğiyle daha önce de gündeme oturan Sali, yapılan benzetmelere ''Jennifer Lopez'i sanatçı kimliği ile çok da beğenen birisi değilim'' sözleriyle cevap vermişti.

 

Son zamanlarda makyajı ve kıyafet seçimleri sebebiyle Jennifer Lopez'e benzetilen Ziynet Sali, bu benzetmeye tepki gösterip, hakkında yapılan yorumlara cevap olarak Şarkıcı, "Evet, bunu senelerdir duyuyorum. Hatta birçok çekimimizde bu benzerlikten kaçmaya çalışıyorum. Bunu lütfen ukalalık olarak algılamayın. Jennifer Lopez'i sanatçı kimliği ile çok da beğenen birisi değilim. Sahne şovu derseniz harika fakat sanat noktasında çok beğenmiyorum" ifadelerine yer vermişti.

Her geçen gün ünlü yıldız Jennifer Lopez'e biraz daha benzemeye başlayan Sali, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla bir kez daha gündeme oturdu. Takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan ünlü şarkıcının paylaşımının altında dikkat çekici ifadeler de yer aldı. Bazı takipçileri ''Yerli ve milli Jennifer Lopez... As bayrakları as!'' sözleriyle Sali'nin son görüntüsünü beğenirken, bazı takipçileri de ''Keşke bu kadar zorlamasan. Biz Ziynet Sali'yi kendisi olduğu için seviyoruz.'' yorumunda bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER