© İnternet Haberim 2020

Erdoğan'dan yeni müjde: Pazartesiyi bekleyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da toplu açılış töreninde konuştu. Burada vatandaşlara seslenen Erdoğan, yeni müjde için pazartesi gününü işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Erzurum, Malazgirt'ten de önce 1048 yılındaki Pasinler zaferiyle Anadolu'yu ebedi yurdumuz haline getiren yolu açmıştır.  Geçtiğimiz 20 yılda asırlık demokrasi ve kalkınma adımlarına imza attık. 

KARADENİZ GAZINDA YENİ MÜJDE

Karadeniz gazı konusunda pazartesi günü yeni müjdeleri paylaşacağız.  Erzincan-Erzurum-Kars hızlı tren hattımızın etüt çalışmalarını önümüzdeki yıl bitirip ihale aşamasına geçeceğiz. Türkiye ne zaman bir hamle yapsa önüne hep engeller dizilmiş, tuzaklar kurulmuştur.

Siyaset meydanı er meydanıdır. Ama meydan er meydanı olacak. Karşımıza çıkan da er olacak. Er olacak ki bu kapışmadan ülkenin hayrına neticeler olsun.

(15 Temmuz gecesi) Bay Kemal, Atatürk Havalimanı'ndan FETÖ'cülerin yardımıyla tankların arasından geçerek belediye başkanının evine gitti. Orada kahvesini yudumladı. Biz de Atatürk Havalimanı'nda bizi bekleyen on binlere geldik. On binlerle beraber oradan tüm milletimize haykırdık. 

Önümüzdeki seçimler için kurulan piskos masasında aylarca ne sinsi, kirli planlar yaptılar. Amaç Erdoğan'ı ve onun şahsında Cumhur İttifakı'nı devirmek. Yerine ne koyacaklar? Belli değil. Hadi bunu başardılar. Gelince ne yapacaklar? Söyledikleri tek şey bizim yaptıklarımızı yıkacaklar. Her şeyi eskiye döndürecekler. Terör örgütlerine güvenliği teslim etme sözü verdiler. Sınırlarımızı taciz edenlerin ayaklarına gidip kazanımlarımızdan vazgeçme sözü verdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER