© İnternet Haberim 2020

MHP’li Yönter’den CHP’li Özel’e tepki! ‘Yalancısın, riyakarsın…’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr.İzzet Ulvi Yönter, Twitter hesabı üzerinden CHP’li Özgür Özel’e tepki gösterdi.

’Özel Özgür yalancısın, riyakarsın…Tatilde olduğumuzu ispat etmezsen de alçaksın…’’ diyen Yönter, ‘’Meclis’in Uzman Çavuşuyum, zoruna mı gitti? Kahramanların özlük haklarında pek çok iyileştirme yapıldı, buna da devam edilmelidir…İftiran ve istismarın kara bir leke gibi alnına yapıştı!’’ ifadelerini kullandı. MHP’li Yönter, şunları söyledi; ‘’Orduya satılmış diyen siz, Uzman Çavuşa militan diyen siz, Şehit katilleriyle yanak yanağa veren siz, “YPG bize mi?” Saldıracak diyen siz, Terörle mücadeleye hayır diyen siz mi bunları söylüyorsunuz?

Uzman Çavuşlar kahramandır, sonuna kadar hak mücadelelerinde yanlarındayız… Özel Özgür yalancısın, riyakarsın…Tatilde olduğumuzu ispat etmezsen de alçaksın…Meclis’in Uzman Çavuşuyum, zoruna mı gitti? Kahramanların özlük haklarında pek çok iyileştirme yapıldı, buna da devam edilmelidir…İftiran ve istismarın kara bir leke gibi alnına yapıştı!’’

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER