© İnternet Haberim 2020

Arıza Dizisinde Dengeleri Alt Üst Edecek Ayrılık

Pazar akşamlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Arıza, Show TV ekranında bugüne kadar 17 kez izleyicisiyle buluştu. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde oynadığı dizi, aksiyon dolu sahneleri ile etkili ve farklı duyguları da içinde bulunduran güçlü bir yapım. Arıza dizisinde başrol oyuncularının yüksek performansı, iyi uyumlarına ek olarak, yan karakterlerin güçlü duruşu da önemli bir farklılık ortaya çıkarıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban gibi usta oyuncuların oynadığı dizinin yeni bölümünde çok dikkat çeken gelişmeler meydana gelecek.

Arıza’nın 17 Ocak, yani bu akşam ekrana gelecek olan 18. bölümünde Haşmet, İhtiyar’la yaptığı anlaşmaya uyarak şimdilik ateşkes yapar. Halide, kendisini kurtarabilmek için kendi hayatını ortaya koyan Ali Rıza’ya kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşar. Ali Rıza, intikam almak için Ahmet ve Erol’un peşine düşer.

Fatih ise herkesin katıldığı bir törenle gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanır. İhtiyar’ın yeni dönem için aldığı kararlar konsorsiyum toplantısına damgasını vurur. Artık tüm dengeler alt üst olmuştur. Ek olarak Arıza ve Halide’nin de yaşamı tehlikeye giriyor. İki aşık mutlu anlar yaşadıkları bir anda silahlı saldırıya uğruyor. Ali Rıza, sevdiği kadını silahların arasından bir kahraman havasıyla çıkartacak.

Arıza dizisinde bir ayrılık olduğu da basın bültenine yansıdı. Cenaze bölümünde Halide’nin kalbinin üzerinde Fatih’in fotoğrafı var.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER