© İnternet Haberim 2020

Sol Yanım Dizisi İçin Kritik Karar

Sol Yanım dizisini yayınlayan Star TV kanalının, İyi Günde Kötü Günde dizisini 6 bölümde yayından çekmesinden sonra, kanalın dizi izleyenleri sürekli tedirgin. Zira izleyiciler hangi diziye tutuklu kalsa, mutlaka bir problem çıkıyor.

Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin başrollerini paylaştığı Sol Yanım dizisi için de en büyük risk yayından kaldırılma olarak görülüyor. Zira Seni Çok Bekledim dizisi için hem Akrep hem de Sol Yanım dizilerini tehlikeye atan Star TV’nin kararları sorgulanıyor. Perşembe akşamları iyi bir tempo tutturan, kemik izleyici kitlesi oluşturan Sol Yanım dizisi, yavaş yavaş da olsa yükselebileceği bir ortamı sağlamıştı. Fakat geçen hafta Star TV’nin aldığı bir karar ile çarşamba günü ekrana gelen dizinin reytingleri oldukça düşük geldi. Dizinin kemik izleyicisi yeni gününde yapıma destek vermedi.

3 Şubat akşamı ise yine benzer bir durum mu meydana gelecek yoksa izleyiciler tekrar Sol Yanım’a destek mi olacak henüz bilinmiyor. Fakat dizinin reytinglerinin düşük seviyede gitmeye devam etmesi, Star TV’nin final kararı almasını sağlayabilir. Bu sezon hem Babil hem de İyi Günde Kötü Günde dizilerinin başına gelenlerin Sol Yanım’a da gelmemesi için hiçbir neden yok.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER