© İnternet Haberim 2020

Sen Çal Kapımı Dizisinde Bilge Önal Geri Döndü

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı, Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Sen Çal Kapımı’nın yeni bölümü izleyicileri yine şaşırtacak detaylarla geliyor. Dün akşam 29. bölümü ekrana gelen diziye Selin karakterinin geri dönüşü izleyenleri şok etmişti. Bige Önal’ın hayat verdiği karakter bir süredir dizide gözükmüyordu. Selin, Serkan ile el ele geri döndü ve Eda aşkı da şimdilik bitti.

 

Fakat Eda Yıldız’ın Selin’e Serkan ile evlenmesi konusunda söylediği söz çok konuşuldu. Sosyal medyada Eda Yıldız’ın bu söz ile yargı dağıttığını söyleyen dizi takipçileri, oldukça memnun kaldı. Eda Yıldız, Selin’e şöyle dedi: Kendi düğünümden biliyorum. Sen de kendi düğününden biliyorsundur, hayat bir günde değişebilir Selin. Sen yine de çok hızlı davranma evlenmek için.”

Eda’nın Selin’e söylediği sözler 6 Şubat günü ekrana gelecek olan yeni bölümün çok renkli olacağına de işaret ediyor. Serkan, Eda’yı tekrar hatırlamaya başladığında Selin’in kalbinin yine kırılacağını herkes çok iyi biliyor. Zaten paylaşılan fragmanda Serkan’ın yaptığı bazı şeylerin Eda’nın izi olduğunu görmek de mümkün.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER