© İnternet Haberim 2020

Kuzey Yıldızı Dizisinde Heyecan Dolu Olaylar

Show TV’nin sevilerek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın dün akşam ekrana gelen bölümünde Engin Ar’ın şikayetini geri çekmesiyle birlikte özgürlüğüne kavuşan Kuzey ile Yıldız, Sefer ve Nahide ile bir tatil planı yaptı. Kamp yapmaya karar kılan çiftlerin tatil macerası eğlenceli dakikalara sahne olurken, final sahnesinde hamilelik testi yapan Yıldız’ın “Ben artık hamile miyim?” sorusu ise büyük bir merak uyandırdı.

 

Engin Ar’ın şikayetiyle tutuklanan Kuzey ve Yıldız hem içine düştükleri durumdan ötürü hem de birbirlerinden ayrı kaldıkları için çok sarsıldı. Kuzey ve Yıldız hapishanede zor zamanlar yaşarken, karda kaybolan Osman ve Gökçe de kurtulmaya çalışıyordu. Düştüğü için bayılan Osman’ın kendine gelmesiyle birlikte Gökçe rahat bir nefes aldı. Burada Osman’ı ısıtmak ve yalnız bırakmamak için taşıyan Gökçe böylece Osman’ın hayatını da kurtarmış oldu.

Kamp tatili sonlandıktan sonra eve döndüklerinde Yıldız’ın sürekli yaşadığı mide bulantısı herkesi meraklandırdı. Final sahnesinde hamilelik testi yapan Yıldız’ın sonucu gördüğü an yaşadığı şaşkınlık dikkatleri çekerken, “Ben şimdi hamile miyim?” sorusu ise heyecan yarattı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER