© İnternet Haberim 2020

Arıza Dizisinden Şok Edici Yeni Bir Hamle

Show TV’de ekranlara gelen Arıza’nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde heyecan bir an olsun asla düşmedi. Arıza, dün akşam yayınlanan 17. bölümüyle çok güzel reytingler elde etti fakat bir miktar düşüş yaşadığı da gözlerden kaçmadı.

Heyecan dolu yeni bölümün başlamasıyla #Arıza etiketi uzun süre sosyal medyada gündemin üst sıralarında kaldı. Burak’ın elinde bulunan Halide’yi kurtarabilmek için Ali Rıza, kendi hayatını ortaya koydu. Burak, Halide yerine Ali Rıza’yı aldı ve onu öldüreceğini belirtti fakat Ali Rıza’nın hamlesi Burak’ı bir kez daha şaşkına uğrattı.

Show TV’nin ilgiyle izlenen ve Pazar akşamlarına damga vuran dizisi Arıza’nın dün akşam izleyiciyle buluşan yeni bölümünde Halide, Fuat’ı vurduktan sonra Burak tarafından yakalanırken Ali Rıza, Halide’ye ulaşabilmek için büyük bir çaba harcadı. Fuat ise kendine geldikten sonra Burak’a, Halide’yi öldürmesi için kesin emir verdi. Burak, babasının verdiği emir üzerine Halide’yi alıp yola çıktı fakat finalde yaşanan çarpıcı olaylar seyircileri adeta şoke etti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER