© İnternet Haberim 2020

Arka Sokaklar Dizisinde Sevilen Karakter Geri Döndü

Kanal D ekranlarında sevenleriyle cuma akşamları buluşan Arka Sokaklar dizisinin 15 sezonluk uzun serüveninde yer alan isimlerden birisi de Can Başak olmuştu. Oyuncu, Arif Müdür karakteri ile izleyicilerin karşına çıkmıştı.

Birçok dizi ve sinema filminde çeşitli rollerde oynayan Can Başak, Şaşıfelek Çıkmazı isimli dizideki Şafak rolü ile 1990’lı yıllardan bu yana dizilerde rol buldu. Asmalı Konak dizisinde Bahadır olarak da dikkatleri çekmeyi başaran Başak, en çok da Arka Sokaklar dizisinde akıllara kazındı.

Fakat dizisinin son döneminde Arif Müdürü ekranlarda göremeyen dizinin hayranları, komple ayrıldığını düşünmüştü. Fakat sevilen karakter diziye geri döndü. Merve Oflaz’ın canlandırdığı Bahar Ayan karakteri, Arif müdürün yeğeni rolünde. Onu ekibe de kendisi koydu. Fakat Bahar’ın başında büyük bir problem var ve ölüm döşeğinde olunca Arif Müdür de diziye bir şekilde geri dönmüş oldu.

Bahar’ın durumunu öğrenen Arif, Ankara’dan acil olarak İstanbul’a gelir ve olayda suçu olduğunu düşündüğü Hakan’a saldırır. Arif’in elinden Hakan’ı Rıza Baba ve ekip arkadaşları kurtarır. Hakan ise, büyük bir üzüntü yaşamaktadır. Arif Müdürün gelişi dizi hayranlarını oldukça mutlu etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER