© İnternet Haberim 2020

Arka Sokaklar’da Ayrılık Havası Verildi

Kanal D ekranlarında sevenleriyle 15.sezonuyla buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinin başarılı performansı artarak devam ediyor. İyi reytingler elde eden ve Cuma akşamlarına damga vuran yapımlardan olan bu dizide, her bölümdeheeycanı bol sahneler, izleyicileri ekran başına kilitlemeye yetiyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide geçen haftalardan beri bir ayrılık olacağına yönelik imalar yapılıyordu. Bir yanda Mesut komiserin içine bulunduğu durum izleyicileri heyecanlandırdı fakat karakter yoluna devam ediyor.

Diğer tarafta ise sırtından bıçaklanan Oya Okar’ın canlandırdığı Selin’in durumu herkesi düşündürüyor. Selin, dizi setinden ayrılacak mı? İşte bu soru da sıkça sorulmaya devam ediyor. Fakat şu sıralar bir ayrılığın yaşanması beklenmiyor. Dizinin genel çizgisi süresince bu tür düşündürücü etkiler sıklıkla kullanılmaya devam ediyor.

Bunlara ek olarak Arka Sokaklar dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Geçmişinde mankenlik de yapan Barbaros Levent Seçkin, Arka Sokaklar’da Faruk karakterini canlandıracak. Yasa dışı işlerle ilgilenen karakter, ekibe zorlu anlar yaşatacak.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER