© İnternet Haberim 2020

Baraj Dizisi Reyting Patlaması Yaşadı

5 Ocak akşamı ekranda dizi kategorisinde Baraj dizisi, izleyicilerle yeni bölümü ile buluşan tek yapımdı. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu için hazırladığı dizilerin ilk bölümleri de tv8 ekranında izleyiciyle buluştu. Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Hekimoğlu dizilerinin ise yeni bölümleri ekranda yayınlanmadı.

Baraj dizisi Fox TV ekranlarında bugüne kadar ki en yüksek reytingini 5 Ocak akşamı elde etti. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Gizem Karaca’nın başrollerini paylaştığı dizinin 21. bölümü çok heyecanlı ve merak uyandırıcıydı. Ekranda yeni bölümüyle yayınlanan başka dizi de olmayınca Baraj bir anda öne çıktı.

Total olarak 9’a yaklaşan reyting puanı ile adeta patlama gerçekleştiren Baraj dizisinin tüm programlar arasında birinci sırada yer alması da dikkatlerden kaçmadı. Bu ilk bir kez gerçekleşti ve Baraj dizisinin birinciliği elde etmesi müthiş bir yükseliş olarak görüldü. İkinci sezona başladığında düşük reytingler almaya devam eden bu yapım, neredeyse final yapacakken, dizi hikayesinin değişmesinin etkisiyle birinciliğe kadar yükseldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER