© İnternet Haberim 2020

Baraj Dizisinde Olaylar Karıştı

Fox TV’nin ilgiyle izlenen dizilerinden olan Baraj, salı akşamları sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ikilisinin başrol oynadığı yapımda hikâyenin heyecan dolu akışı izleyicileri de oldukça mutlu ediyor.

İlk 20 bölümü geride bırakan dizinin 21. yeni bölümü 5 Ocak Salı akşamı ekranlara gelecek. Bu bölümde Hakan’ın tüm foyasının ortaya döküleceği sahnelere şahitlik edeceksiniz. Nazım’ı öldürebilmek için arabasını bozduran Hakan, Bahar’ın kaza yapmasına sebep olmuştu. Nazım, Hakan’dan hesap sorarken tüm olayları öğrenen Nehir, kocasının bir sırrını daha öğrenecek ve büyük bir aile kavgası ortaya çıkacak.
Hakan, Nehir’i sıkıştırırken Nazım ise Hakan’ı biraz hırpalayacak. “Bahar senin korkaklığının kurbanı oldu. Sen beni öldürmek isterken o düştü senin kurduğun tuzağa” diyen Nazım, arabasının frenleriyle oynadığını ve hava yastığını da iptal ettirdiğini bildiğini söylüyor.
Fakat Hakan her şeyi oldukça iyi planlasa da bir hatasını Nazım yakaladı. İşte bu hata Hakan’ı mahvedecek. Peki Bahar’a ne oldu? Gizem Karaca, Baraj dizisinden ayrıldı mı? Dizinin sevenleri en çok da bu soruyu soruyor. Fakat Bahar, fragmanda masada karşımıza çıkıyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER