© İnternet Haberim 2020

Benim Adım Melek Dizisinde İntikam Ateşi

TRT1 kanalında ikinci sezonuyla devam eden Benim Adım Melek dizisinin 48 bölümü geride kaldı. Ağır bir dram öyküsü olan dizide, Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakteri ilik kanseri ve donör bulunmaz ise de ne yazık ki ölecekti. Fakat son anda eski eşi Kaan Çakır’ın rol aldığı Alpay yetişti ve iliği uyumlu olunca da Melek’in kurtuluş umudu oldu. Ancak dizide çok farklı gelişmeler de meydana geliyor.

Kutsi’nin hayat verdiği Halil, Alpay’a Melek ile evlenmeyeceği sözünü vermek bir yana bir de üstüne sözleşme imzaladı. Şayet Halil ile Melek evlenir ise handaki dükkân ve konak Alpay’a devredilecek. Şimdi Halil’i önünde büyük bir sınav bekliyor. Sevdiği kadına onunla evlenemeyeceğini açıklamak durumunda kalan Halil, ailesini de çok büyük bir ateşin içine atmış oldu.

Alpay’ın Halil ile olan meselesi kişisel sebeplerden. Bunu dayandırdığı yer ise Halil’in çocuklarından kendisini uzaklaştıracak olma ihtimali. En azından böyle olduğunu düşünüyor ve Halil’i Melek ile evlenmemeye ikna etmek için de onu adeta büyük bir ateşin içine atıyor. İmzaladığı sözleşme neticesinde Halil bir tarafa ailesini diğer tarafa ise Melek’i koyuyor ve yakıcı bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Bu, Alpay’ın intikam ateşi ve izleyenleri fazlasıyla etkileyecek.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER