© İnternet Haberim 2020

CHP YALOVA MİLLETVEKİLİ A.ADAYINDAN TOKAT GİBİ CEVAPLAR...

BAŞAR ŞAHİN: "BAHÇELİ GEÇMİŞTE BİZİMLE BERABERDİ, ŞİMDİ ERDOĞAN'IN YANINDA..."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Yalova Milletvekili Aday Adayı, saygıdeğer iş adamı ve hayırsever Başar Şahin ile gerçekleştirdiğimiz röportajda çok önemli konulara değinildi.

Şahin, siyasi cephede çok tartışılan bir takım iddialarda bulundu. Özellikle dikkat çeken makamlardan biri "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş siyasi figürlerini ön plana çekmekte CHP'nin amacı ne?" sorusuna önce "Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında duracak değiller, tabii ki, Kılıçdaroğlu'nun yanında olmalılar"- diye tebessüm eşliğinde yanıtladıktan sonra, "Zamanında sürekli AKP'nin kazandığı Ankara ve İstanbul belediyelerini Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu kazandı. Tabii onların kazanmasında bize bütün partiler destek oldu. MHP bile destek çıktı..." dedi.

Ardından "Cumhur İttifakı ne kadar sağlıklı?" sorusuna yanıt veren Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her an ittifakı bozacak bir hamle yapabileceğini öne süren bir yorumda bulundu: "Bahçeli'nin ne yapacağı belli değil. Biliyorsunuz, daha önce bizimleydi ama şimdi Erdoğan'la birlikte. .." dedi.

Ardından muhalif olduğun için eleştirmek gerekir diye bir anlayış yok, bazen muhalif olsan da bazı şeyleri takdir etmek te lazım olduğunun altını çizerek, Başar Şahine "İktidarın bugün iyi yaptığı hiç bir şey mi yok mu sizce sahiden?" diye soruduk. Şahin ise yine mizahla yanıt verdi ve "AKP çok güzel kendi ceplerine güzel yollar çekti dedi..."

"Muharrem İnce bizim partinin öz evlatı..." - diye yorumlayan, Deva Partisi Genel Başkanı Babacan'ın iyi bir ekonomist olmasının altını çizen Şahin, bugün ülkede "AKP'li olmazsan hiç bir yerde çalışılamıyor hale geldik..."diye ülkedeki durumu değerlendirdi.

Bir iş adamı olarak, ekonomi durumu kurtarmak için  tek çarenin üretimi artırmak olduğunu söyledi.

Milletvekili seçilerse, Yalova'da istihdam ve üretim konularını ele alacağını, trafik sorunu ile ilgili çalışmalar yapacağını dile getiren Şahin, Yalova'da uyuşturucu ticareti ile ilgili de bir takım önemli adımlar atılması için gerekeni yapabileceğini ifade etti.

Yalovalılar neden seni  seçmelidir diye sorulan soruya ise, "Beni seçmeseler de olur, önemli olan Genel Başkanımıza oy versinler" - diye çağırıda bulundu ve Yalova'dan kim vekil seçilirse, ona yardımcı olacağının sözünü verdi...

 

 

Haber: Ülker Fermankızı

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER