© İnternet Haberim 2020

Coşkun Aral’ın Belgesel Kanalı Habitat Yayına Başlıyor

Tivibu, halihazırdaki belgesel kanallarına bir yenisini daha ekliyor. Belgesel yayınlığı denilince Türkiye’nin duayen isimlerinden olan Coşkun Aral’ın kurduğu ‘habitat’ 11 Ocak’tan itibaren Tivibu platformunda yayına başlıyor. Türk Telekom’un dijital televizyon platformu olan Tivibu, müşterilerine ilkler sunmaya son hız devam ediyor.

Belgesel yayıncılığında Türkiye’nin ünlü isimlerinden Coşkun Aral’ın kurduğu ‘habitat’ kanalı 11 Ocak’tan itibaren Tivibu’da yayına başlıyor. ‘habitat’, klasik müzik, caz ve sahne sanatlarından festival içeriklerine, belgesellerden muhabbet ve lifestyle programlarına uzanan yüzde 100 yerli yapımlar ve uluslararası kalitedeki yeni içeriklerle ücretli platformlar arasında sadece Tivibuizleyicileriyle buluşacak.

Habitat TV, 19 Aralık’ta Tivibu’da 2’nci ve 100’üncü kanallarda test yayınları yapmaya başladı. 11 Ocak itibariyle de gerçek yayın akışına geçecek. Tivibu içerikleri IPTV, uydu, web, mobil ve smart TV platformlarının tamamından kolayca izlenebiliyor.

Türk Telekom’un TV/OTT İçerik ve Platform Yönetimi Direktörü Ziyad Varol şöyle konuştu: “habitat TV ile yaptığımız iş birliği ile kaliteli ve özgün yapımları Tivibu müşterilerine sunmaktan memnunuz. Tivibu, habitat TV’nin yüzde yüz yerli yapımlarını ve ‘bizi’ anlatan içeriklerini ekranlara getiren ilk ve tek platform konumunda olacak.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER