© İnternet Haberim 2020

Çukur Dizisinde Ayrılıklara Yenileri Mi Eklenecek?

Show TV’de izleyiciyle buluşan Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı paylaşıldı. Efsun’un öfkeyle Yamaç’tan hesap sorduğu bu tanıtımda Yamaç’ın, “Çağatay geldi!” sözleri gerilimi tırmandırıyor. Yamaç ve Çukur, Cengiz’in sonunu getirmek için harekete geçerken, Cumali’nin yaralandığı ve Yamaç’ın tehlikede olduğu anlar dikkatlerdenkaçmıyor. Saldırıyı gerçekleştiren bu gizemli kişinin kim olduğu ise büyük merak konusu.

Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Çukur’da ayrılıklar üst üste gelmişti.Geçen hafta da Ogeday ve Nehir’in ayrılıkları dizinin sevenlerinioldukça üzdü. 125. bölümde final yapması düşünülen dizinin 111. bölümünde yeni ayrılıklar var mı, izleyiciler merak ediyor.

Erdenetler’in sonunu getirmek için çalışmalarınadurmadan devam eden Yamaç, bir sonraki hedefine ulaşmak için büyük bir saldırı planlayacak. Nefesleri kesen bu aksiyon esnasında Yamaç ve Çukur’un başına gelen olaylar merak konusu olacak. Etrafında bulunan koruma duvarı iyice zayıflayan Cengiz, çareyi Çağatay’ı tekraryanına çekmekte bulurken, Çağatay’ın yaptığı oyun sürpriz gelişmelere neden olacak. Ogeday’ın ölümü ardından Cengiz’e öfkeli olan Kulkan, hiç beklemediği bir yerden yardım teklifi alacak. Heyecan dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden bir ismin daha fişini çekerek, intikamlarına devam edecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER