© İnternet Haberim 2020

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Ters Köşe Yaptı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi tv8 kanalında dün akşam 28. yeni bölümü ile yayınlandı. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümü bazı izleyiciler tarafından oldukça beğenilirken, bazıları ise keyif vermediğini ve izlerken sıkıldıklarını söyleyen yorumlar yaptı.

 

Dizide Zeynep yine ezberleri bozarak herkesi şaşırttı. Mehdi’nin hâkim karşısına çıktığı dakikalarda bir anda kapıda görülen Zeynep, Mehdi’nin davasına sanık avukatı olarak katılmak istediğini söyledi. İzleyicileri oldukça şaşırtan bir sahneydi bu ve zira sosyal medyada senariste yönelik tepkiler hemen oluşmaya başladı.

Zeynep’in bu olaydan sonra başına ne gelirse hak edeceğini düşünen izleyiciler de yorum yaptı. Bir dizi hayranı, “Bu dizide yok artık bu da olmaz dediğimiz ne varsa hepsi oluyor” diyerek şaşkınlığını açıkladı. Mehdi’yi savunarak Zeynep, ona verdiği değeri de açıklamış oldu. Fakat bu durum izleyicilerin hiç de hoşuna gitmiş değil ve senaryoya oldukça kızıyorlar.

“Zeynep sağol bugün ki çıldırma sınırımı aştım senini sayende” diyerek kızgınlığını açıklayan bir dizi hayranı da dikkat çekti. Bir başka dizi takipçisi ise “Barış bu Zeynep’le hiç zaman kaybetmesin, yoluna baksın” diyerek hikâyenin gidişatına yönelik eleştiriler yaptı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER