© İnternet Haberim 2020

Doğduğun Ev Kaderindir’de Sarsıcı Ayrılık

İkinci sezonu ile yoluna emin adımlarla devam eden dizilerden Doğduğun Ev Kaderindir, Çarşamba günleri iyi performanslar göstermeyi sürdürüyor. Kadına şiddet konusu ile alakalı bir süredir ön plana çıkan ve Demet Özdemir’in Zeynep karakteri ile verdiği mesajlarla da ilgi çeken dizinin şimdiye kadar 26 bölümü ekranlara geldi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisine daha sonradan dâhil olan ve oynadığı başrolün hakkını veren Engin Öztürk’ün ağırlığının daha çok hissedildiği bölümler de dikkatleri çekmeye devam ediyor. Mehdi’nin hapse girmesi ve bıçaklanmasının ardından, Zeynep’in şikâyetinden vazgeçip geçmeyeceğinin de çok merak edildiği dizinin hikâyesi, heyecanlı bir şekilde gelişmekte. Fakat gelen bir ayrılık haberi tüm izleyicilerin moralini alt üst edecek.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın yaptığı habere göre, iki diziyi de aynı anda yürütmesi beklenen Eylem Canpolat, seçimini Sefirin Kızı dizisinden yana yaptı. Doğduğun Ev Kaderindir’in senaristliğinden ayrılan Eylem Canpolat’ın bu sorumluluğu da çalışma arkadaşlarına devrettiği öğrenildi.

Eylem Canpolat’ın ayrılığından sonra Doğduğun Ev Kaderindir senaryosunun şimdiye kadar ki başarılı şekilde devam edilip edilmeyeceği de izleyiciyi düşündürüyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER