© İnternet Haberim 2020

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in Hali Artık Sıktı

tv8 ekranlarında izleyicilerle çarşamba günleri buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 28. yeni bölümü 20 Ocak’ta ekranlarda olacak. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde bulunduğu dizinin yeni bölüm fragmanı paylaşıldı fakat izleyicileri hiç de memnun edemedi.

Bir yanda Barış ile Zeynep arasında başlayan aşk devam ederken, diğer yanda Mehdi hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Mehdi’nin yaşadığı bu durumun sebebi olarak ise hep Zeynep suçlu durumunda.

Dizinin hayranları da sosyal medyada ağız birliği ederek hep aynı şeyi söylüyor. “Zeynep’in evi yol geçen hanı mı? Bunlar neden hep Zeynep’in başına dert oluyor?”

Doğduğun Ev Kaderindir’de “Herkes bir şekilde benden alacaklı durumda” diyen Zeynep’in düştüğü durum izleyicilerin hiç de hoşuna gitmiyor. Paylaşılan yeni bölüm fragmanına da birçok kişi tarafından tepki geldi. Bakalım bölüm yayınlanınca başka neler ortaya çıkacak?

Demet Özdemir, yeni bölüm fragmanında bile değişik duyguları yansıtan görüntülerle oyunculuk performansında ne kadar iyi bir yere geldiğini de anlatıyor. Oyuncu, karakterin duygularını izleyiciye anlatma konusunda bu dizide her hafta çok iyi performans ortaya koyuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER