© İnternet Haberim 2020

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in İmajı Sarsıldı

tv8 ekranında izleyicilerle çarşamba günleri buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin şimdiye kadar 29.bölümü yayınlandı ve yeni bölüm öncesinde de izleyiciler merakla meydana gelecek olayları bekliyor. 3 Şubat akşamı yayınlanacak 30. bölümden ilk fragman yayınlandı.

 

Dizinin hayranları çok kızgın. Bunun nedeni ise Zeynep karakterinin son bölümlerde ortaya koyduğu davranışlar. Kadına şiddet söz konusu olduğunda burnundan kıl aldırmayan, güçlü karakter ortaya çıkaran Zeynep gitti, yerine sanki bambaşka birisi geldi. Demet Özdemir’in başarıyla hayat verdiği karaktere yönelik izleyicilerin sabrı da tükenmeye başladı.

Zeynep karakterinin artık güçlü bir kadın olarak görünmesi de zorlaşmaya başladı. Senaristler karakterin imajını adeta yıkmaya başladı. Dizide en zayıf ve güçsüz karakter olarak Zeynep’in ortaya çıkmaya başladığını gören hayranlar, yapılan şu yorum ile de düşündürüyor:

“Artık Zeynep’e güçlü bir kadın demeyelim lütfen. Bu kız, Sakine annesinden bile kötü durumda. En azından annesinin başka bir çaresi yoktu. Bu, bilip isteyerek seçiyor başına gelenleri, sonra da sızlanmaya başlıyor. Dizide en zayıf, güçsüz kadın karakter artık Zeynep. Ne yazık ki Müjgan’ın bile kötü de olsa sağlam bir duruşu vardı.”

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER