© İnternet Haberim 2020

Doğduğun Ev Kaderindir’deki Öpüşme İçin Eleştiri Yağmuru

tv8 ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep ile Barış arasında ortaya çıkan aşk kıvılcımlarının kendisini göstermeye başladığı bir bölüm daha geride kaldı. 27. bölümü dün akşam ekrana gelen dizinin reytinglerinin de geçen haftaya göre daha güzel gelmesi dizi ekibini oldukça mutlu etti.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerini paylaştığı dizide artık Zeynep ile Mehdi dönemi bitti. Bundan sonra ikilinin bir araya gelebilmesi ancak Türk senaristlerinin mucizesi olabilir. Fakat yaşanan gelişmeler Zeynep ile Barış arasındaki ilişkinin daha da derinleşeceğine gösteriyor.

Ağır bir grip hastalığı geçiren Barış’a adeta çocuk ilgisiyle bakan Zeynep’in fedakarlığı bir yana, senaristler farkında mı bilinmiyor fakat bu dönemde grip olan pek yok, genelde grip sananlar da korona olduklarını öğreniyor. İzleyiciler en çok da bu konuda yorumlarda bulundu. Dizide ise Barış gribi atlattı fakat o anlarda da kendinde değil iken Zeynep’in dudaklarına adeta yapıştı.

İşte bu sahneler de izleyiciler için garip bir öpüşme olarak akıllarda yer etti. Barış, halüsilasyon görüp de mi öptü, Zeynep niye kendini geri atmadı gibi çeşitli yorumları sosyal medyada paylaştılar. Ancak bu öpüşme sahnesi ilgiyle bekleniyordu. Fakat biraz garip bir ortaya çıkmış oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER