© İnternet Haberim 2020

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’ya Baskın Yapacak

‘Kırmızı Oda’, yirmi ikinci bölümü ile 29 Ocak akşamı TV8’de yayınlanacak. Dizinin 22. yeni bölümünde neler olacağı ile alakalı detaylar ortaya çıktı.

İlk olarak yapıma Sadi rolü ile Erkan Petakkaya’nın katılacağını söyleyelim. Ek olarak da Kumru karakterinde Aslıhan Gürbüz ve Boncuk olarak da Burcu Biricik’in hikayelerinin de süreceğini belirtelim. Peki, dizinin 22. bölümünde neler meydana gelecek? İşte tüm detaylar:

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde; Kumru (Aslıhan Gürbüz), çocukken uğramış olduğu tacize sessiz kaldığı için hissettiği suçluluk duygusunu Doktor Hanım’la anlatıyor. Kliniğe uygunsuz şekilde giriş yapıp ortalığı karıştıran Sadi (Erkan Petekkaya), herkesi endişelendiriyor.

İlaçları almayı bırakıp gerçek hayata dönmeyi kabul etmeyenBoncuk’u (Burcu Biricik) dedeler ve Can tekrar ziyaret etmeye başlıyor.

Sabrı tükenmiş olan Rezzan ise bu kez kendisi Boncuk’u kliniğe getiriyor. Ayşe’nin klinikten ayrılmak konusunda son kararının ne olacağı ise izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Cem Karcı’nın yönetmenlik koltuğunda olduğu, Binnur Kaya’nın başrolünde bulunduğu dizininin oyuncu kadrosunda ise; Tülin Özen, Burak Sevinç, , Gülçin Kültür Şahin, Meriç Aral, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER