© İnternet Haberim 2020

Fox TV’nin Kefaret Dizisi Nereye Gidiyor?

Kefaret dizisi ilerledikçe çıkmaz bir sokak hissi vermeye devam ediyor. Fox TV kanalında pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisinin şimdiye kadar 7 bölümü geride kaldı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde oynadığı dizinin çok dikkat çekici bir hikâye kurgusu var.

Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryoya dökülen Kefaret’in sıradan olmayan, her bölüm daha da karmaşık bir hale bürünen ve izleyenlerin önceden tahmin edebilmesi de pek kolay olmayan bir hikâye şeması bulunuyor.
Sosyal medyada üzerinden yapılan izleyici yorumlarında “Diziyi izledikçe çıkmaz sokağa girmiş gibi hissediyorum” diye yorum yazanlara rastlamak mümkün. Dizi, her bölüm heyecan içinde takip ediliyor ve pazar akşamları merakla bekleniyor.
Ahmet, kaybolan kızı Elif’i bulabildi mi? Sinan’ın almış olduğu karar ne? Zeynep ile Sinan’ın ilişkisi nereye gidiyor?
Dizide Alp ve dadının gizemli halleri de izleyicilerde merak uyandıran bir başka detay olarak karşımıza çıkıyor. 10 Ocak akşamı ekranlara gelecek olan 8.bölümden ilk fragman paylaşıldı ve yine harika bir bölümün geldiğini anlayabiliyoruz.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER