© İnternet Haberim 2020

Gönül Dağı Dizisi Survivor’ı Bu Kez Geçti

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen tv8’in ünlü yarışma programı Survivor 2021, TRT1’in Gönül Dağı dizisinden birinciliklerini almıştı. Fakat bu hafta işler biraz değişti. Dizi, rakibini de geçmeyi başararak tüm kategorilerde tekrar birinci sıraya çıkmayı başardı.

Berk Atan ve Gülsim Ali ilhan’ın başrollerini paylaştığı dizinin hem eğlenceli hem de duygusal sahneleri izleyicileri çok etkiliyor. Ruhi Sarı’nın Fikret karakteri ile katıldığı dizinin 12. bölümün final sahnesinde Sefer’in Zahide’ye kavuşma rüyasının suya düşmesi izleyicileri fazlasıyla üzmüştü. Fikret karakterinin gelmesiyle Sefer, yine sevdası ile baş başa kaldı. Tabii bu sahneler dizi izleyicilerinden de tepki gördü fakat dizi günü birinci sırada kapatmasını da bildi.

8-9 oranlarında ve tüm kategorilerde başarılı sonuçlar elde eden Gönül Dağı’nın Survivor’ın ateşinin düşmesi ile tekrar birinciliğe yükselmesi de önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekti. Dün akşam ek olarak Show TV ekranında Kuzey Yıldızı dizisi adına da güzel bir gündü.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde bulunduğu Kuzey Yıldızı dizisinin 47. bölümü totalde 6’lı oranlarla çok iyi sonuçlar elde etmeye devam ediyor. AB grubunda bir hayli geri kalan dizi, ABC1’de ise gayet iyi bir halde bulunuyor. Bu haftanın Kuzey Yıldızı için bereketli geçtiğini söylemek hiç yanlış olmayacaktır.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER