© İnternet Haberim 2020

Gönül Dağı Dizisi Zirveyi Çok Sevdi

Cumartesi akşamları reyting rekabetine giren 3 dizi bulunuyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, tüm kategorilerde zirvede kalmaya devam ediyor. Dün akşam 14. bölümü ekranlara gelen dizinin 3 izleyici kategorisinde de çok iyi reytingler elde etmesi, genel bir kabul gördüğü anlamına da geliyor.

 

Sadece AB’de 9’lu puanlarda olan dizi, total ve ABC1 gruplarında ise 10’lu puanlar almaya devam etti. Dün akşam ekranın 1 numaralı yapımı da Gönül Dağı dizisinden bir başkası değildi. Dizi yarışında 2. sezonunu devam ettiren Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisinde de önemli bir gelişme var.

Tüm kişiler kategorisinde 7’li puanlara tekrar çıkan dizi, bu anlamda eski reytinglerine dönüş sağlayabileceğini gösterdi. Fakat Kuzey Yıldızı’nın AB performansı çok düşük gelmeye devam ediyor. Tüm kişilerde ikincilik elde eden bir dizinin AB grubunda 17. sırada olması çok şaşırtıcı. Dizinin ABC1 performansı da iyi sayılır ve günü bu kategoride 9. olarak bitirdi.

Fox TV kanalında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ise ekranda zorlukla kalmaya devam ediyor. Hikayedeki değişimler izleyicilerin ilgisini çektikçe de reytingler 4’lü seviyelerde sabit kalıyor. Önceki hafta biraz düşüş yaşayan dizi alarm zillerini çalmaya başlamıştı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER