© İnternet Haberim 2020

Hekimoğlu Dizisinde Büyük Kaos Var

Hekimoğlu, salı akşamları sevilerek takip edilen bir Kanal D dizisidir. House MD’den uyarlanan dizinin yeni bölümleri yine heyecan dolu olaylarla geliyor. Timuçin Esen’in başrolünde bulunduğu dizinin 35. Yeni bölümünü 2 Şubat akşamı ekranlara gelecek. Peki, bu bölümde neler olacak? İşte dizinin 35. bölümünden detaylar.

 

Hekimoğlu ilaçlarını bulamıyor, ekip ise Mahir’in kıskacı arasına giriyor. Hekimoğlu için zor günler artık kapıda. İlaçlarını alamayan Ateş, yoksunluk atakları geçirmeye başlıyor. Diğer yandan Hekimoğlu’nu ele vermeyen ekip ise Mahir’in aşırı baskısına maruz kalıyor. Emre’yi yanına çekmek için uğraşan Mahir, ret cevabı ile karşılaşıyor. Kaos bitiyor mu? Mahir, Hekimoğlu’ndan istediği şeyi alabilecek mi?

Orhan, Hekimoğlu ile ilgili olan gerçekleri Mahir’e söyleyecek mi? İşte bu soru da cevap bekliyor. Mahir, İpek’e tüm hastanenin soruşturma altında olduğunu söyler. Bu durumdan endişe duyan İpek, Ateş’e gider ve Orhan’ın başına gelenlerin ardından olayı çözmeleri gerektiğini belirtir. Fakat Hekimoğlu’nun pes etmek gibi bir düşüncesi yoktur.

Diğer yandan küçük bir kız acil olarak hastaneye getirilir. Hekimoğlu önderliğindeki ekip vakayı çözmek için çalışır fakat pek çok pürüz çıkar. Hekimoğlu ise küçük kızı kurtarmaya kararlıdır.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER