© İnternet Haberim 2020

İddialı Başlayan Kanal D Dizisinden Final Kararı

Komedi dizileri yapmak ve yayınlamak zor iş, çünkü izleyici oldukça seçici davranıyor. Fakat içinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Salih Kalyon, Melek Baykal ve Timur Acar gibi bu işin usta isimleri olursa, niye zor olsun?

Kadro müthiş fakat Kanal D’nin Babam Çok Değişti dizisinin reytingleri o kadar düşük seviyede geldi ve izleyici de projeye o kadar ısınamadı ki, bu güçlü kadro resmen heba edilmiş oldu. Aslında İyi Aile Babası adıyla ilk fragmanlar paylaşıldığında bile bu iş olmamış işaretleri görülüyordu. Hem yapım ekibi hem oyuncular hem de Kanal D bu durumu görmedi mi?

Proje, izleyici alıp götürecek, kahkaha tufanı yaptıracak, ekran başına her hafta oturtabilecek bir yapım olmadı. Zira diyaloglar ve hikâyenin kendisi hiç çekici değildi. Yani dizinin konsepti, bu kadar güçlü bir kadronun olmasına rağmen çok kötü sonuçlar elde etti.

Birol Güven bile kısa bir sürede eline aldığı projeyi ayağa kaldıramadı ki, bu da oldukça normal. Zira komedi işleri ekrandaki en zor işlerden birisi. Çok iyi diyaloglara ve merak uyandıracak bir hikâyeye ihtiyaç var.

Sonuca gelecek olursak, çok başarılı oyunculardan oluşan dizi gelecek hafta 8.bölüm ile final yaparak ekran ömrünü bitirecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER