© İnternet Haberim 2020

İzleyiciler Son Yaz Dizisine Akın Ediyor

Cuma akşamı yayınlanan diziler arasında Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz, dikkatleri çeken bir gelişme görülüyor. Hem hikayesi hem de usta oyunculuk performansları ile kısa bir zamanda ekranda iyi bir yere gelen yapım, aldığı iyi sonuçlarla yoluna sağlam adımlarla devam ediyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve HafsanurSancaktutan’ın başrollerini paylaştığı dizinin 4. bölümü de yine çok iyi reytingler alarak günü bitirdi. Totalde biraz düşük kalan ve ilk 10 listesinde yer bulamayan Son Yaz, AB ve ABC1 gruplarında çok iyi dönüşler alıyor.

Bilindiği üzere total olarak Cuma akşamlarının en güçlü yapımı Arka Sokaklar ve sonra da Kırmızı Oda. Ek olarakRamo dizisinin de total performansı gayet iyi durumda.Fakat AB grubunda yüksek oranlar elde etmek o kadar da kolay bir iş değil. Cuma akşamları bu konuda Kırmızı Oda’nın eline kimse su dökemiyor. Zaten hem AB hem de ABC1 gruplarında iki haneli rakamlara ilerleyen dizi dün akşamı yine bu iki kategoriyi birinci sırada sonlandırdı.

AB’de 6,5’un üzerine çıkabilen Son Yaz, ABC1’de ise 6’ya oldukça yaklaştı. Dün akşam elde edilen bu başarılı sonuçlar sayesinde Kırmızı Oda’nın ardından AB’de ikinci sırayı Fox TV’nin dizisi aldı. ABC1’de ise Son Yaz 5. sırada.

Görünen o ki Arka Sokaklar, Ramo dizilerinden aradıklarını bulamayan seyirciler, Son Yaz’a takıldılar.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER