© İnternet Haberim 2020

Kanal D’nin Hekimoğlu Dizisinde Üzücü Kayıp

Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu karakteri ile yüksek bir performans gösterdiği Hekimoğlu dizisi, dikkat çeken yeni bölümü ile 19 Ocak Salı günü ekranlara gelecek. Bugüne kadar 32 bölümü yayınlanan dizinin 33. yeni bölümünde yine oldukça sorunlu bir vaka ile karşı karşıya kalacaksınız.

Hekimoğlu 33. bölümden ikinci fragman paylaşıldı. Hekimoğlu yine kritik bir vakanın içinde kalıyor. Genç bir hastada bilinç kaybı meydana gelir. Hekimoğlu tedaviyi aramaya çalışırken İpek ve diğerlerinin baskısı altında kalır. 

Hekimoğlu vakayı çözdü fakat ne yazık ki hastasını kurtaramadı. Dizi hayranları yeni bölümün yine çok güzel olacağını ve ekran başında olarak destek vereceklerini açıklayan yorumlar yapıyor. Zira Kanal D dizisi için reytingler kritik denilebilecek seviyelere aşağılara inebiliyor ve işte bu yüzden de izleyiciler sosyal medyada sık sık birbirlerine ekran başında olmaları tavsiyesinde bulunuyor.

“Keşke bu dizi hak ettiği yere gelse” diye isyanda bulunan ve Hekimoğlu’nun final yapma olasılığından çok korkan geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Kanal D ise güçlü bir şekilde diziyi desteklemeye devam ediyor. Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20’de Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER