© İnternet Haberim 2020

Kefaret Dizisinde Her Şey Alt Üst Olacak

Fox TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Kefaret, çok heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin 8.yeni bölümü 10 Ocak akşamı saat 20’de ekrandaki yerini alacak. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde sarsıcı gelişmeler meydana geliyor.

Ahmet’in Cansu’nun kızı olabileceğinden şüphelendiğini geçtiğimiz bölüm izlemiştik. Dizi izleyicileri DNA örneği için bir saç teli alıp almadığını da özellikle merak etmişti. Sinan da Cansu’nun Zeynep’in kızı olduğunu biliyor ama bir şekilde ona bunu nasıl söyleyeceğini bilemez. 8.bölümde Sinan’ın bir şekilde bunu Zeynep’e açıklaması bekleniyor. Yeni bölümde Cansu konusunun öne çıkmasına ek olarak Zeynep’e kalan miras konusunda da önemli gelişmeler yaşanacak.

Meltem, Ahmet’in evlenir evlenmez kendisini başından savmasının faturasını Zeynep’e keser ve aralarında büyük bir çekişme yaşanır. Sinan, Arzu ve Mehmet’in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu’nun gerçekten Zeynep’in kızı olduğunu bilmekte fakat bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir.

Sabri’nin Elif’i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep’e bıraktığı haberi basına bomba gibi düşer. Bu haberin Ahmet tarafından öğrenilmesinin getirdiği sonuçlar Zeynep için ağır olacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER