© İnternet Haberim 2020

Kırmızı Oda Dizisi Yürek Yaktı

tv8 ekranlarında sevenleriyle buluşmaya tüm hızıyla devam eden Kırmızı Oda dizisi, 29 Ocak akşamı hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler elde ederken, yaşanan acı olaylar da izleyicileri gözyaşına boğdu. Meriç Aral’ın Doktor Ayşe karakteri ile son kez rol aldığı diziden ayrılmasına ek olarak bir de Boncuk’un durumu dikkatleri çekti.

 

Burcu Biricik’in bir süredir başarıyla hayat verdiği Boncuk karakterinin hikayesi dün akşam ekrana gelen 22. bölümde de devam etti. Fakat dizinin bölüm finali kısmında arabanın çarptığı Boncuk, herkesi derinden sarstı. Acaba Boncuk öldü mü? İşte akıllarda bu soru yer etti.  Beklenen ise Boncuk’un hikayesinin böyle sonlanması. Sosyal medya tarafında da bu konu çok konuşuldu.

Aslıhan Gürbüz ile beraber Burcu Biricik haftalardır Kırmızı Oda dizisinin reyting puanlarına olumlu etki yapıyor. Boncuk karakterinin hikayesi de izleyicileri oldukça etkiledi. Ancak 22. bölümün sonunda kimsenin tahmin bile edemediği o kaza derinden üzdü.

Gelinlik giyip gece yarısı sokaklarda koşan Boncuk’un bu durumu gözyaşı ile izleyen Kırmızı Oda sevenleri, kamyonun çarpmasıyla da şok oldu. Yaralı şekilde yerde yatan Boncuk’a ne olduğu 23. bölümde meydana çıkacak. Fakat diziye veda etmesi büyük olasılık olarak duruyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER