© İnternet Haberim 2020

Kırmızı Oda Dizisinde Veda Vakti

tv8 ekranlarında cuma akşamları ekranlara gelen Kırmızı Oda dizisinin bugüne kadar yayınlanan 19 bölümü büyük bir heyecan dalgası içinde geçti. Reyting oranlarında da karşılığını bulan güçlü hikâye, konuk oyuncuların yüksek performanslarıyla da emin adımlarlaçizgisinde ilerlemeye devam ediyor.

Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya’nın doktor hanım olarak rol aldığı ve birçok izleyicinin de ruhuna işleyen hikayelerin etkisiyle dizinin yeni bölümleri ilgiyle bekleniyor. İzleyiciler, 15 Ocak akşamı ekrana gelecek olan 20.yeni bölümde de Boncuk ve Kumru’nun hikayelerinin geri kalan kısmını izleyecek.

Burcu Biricik ve Aslıhan Gürbüz’ün yüksek performanslarla rol aldığı dizide Boncuk’un Can ile olan durumunun detayları meydana çıkacak. Kumru’nun yaşamış olduğu derin travmanın izleri bitmiyor. Bir de Kumru karakterinin başından geçen çok ağır bir yaşantı da yine izleyicileri oldukça sarsacak.

Kırmızı Oda dizisinin 20. yeni bölümünde karakterlerden diziye veda edecek mi? İşte bu soru şu sıralar sıkça sorulmaya başlandı. Burcu Biricik, Boncuk olarak diziden ayrılması ilk beklenen isim. Fakat 20. bölümde mi yoksa daha sonra mı bu ayrılık yaşanacak, henüz kesin değil.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER