© İnternet Haberim 2020

Kırmızı Oda Düşüş Yaşadı

Televizyon kanallarında diziler arasındaki büyük reyting yarışı cuma akşamları değişik sonuçları da beraberinde getiriyor. Herhangi bir dizi gerileme yaşar ise bir başka dizi hemen onun yerini alıyor. Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisi de 15. sezonunda bulunmasına rağmen, hala birinci olabileceğini dün akşam yine gösterdi.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun yaptığı, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi, total kategorisinde dün akşamın en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Arka Sokaklar’ın ekranlara gelen 573. bölümü 8’li reyting oranları elde ederek, Kırmızı Oda’nın bir hayli önünde yer buldu. Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in oynadığı dizi Arka Sokaklar’ın bu başarısı oldukça takdir edilesi.

tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda ise AB ve ABC1 kategorilerinde günü birincilikle noktaladı. Binnur Kaya’nın başrollerinde oynadığı dizinin 9-10 arası reytingler elde ettiği bu iki kategoride de rakibinin olmadığı ve açık ara farkla birincilikler elde ettiğini hatırlatmakta fayda var.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER