© İnternet Haberim 2020

Kırmızı Oda Reytingleri Topladı

Gerçek yaşam hikayelerini barındıran eserden ekrana uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen yirmi birinci bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak Cuma gününün en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Dizi, total grubunda ise Arka Sokaklar’ın ardından ikinci sırada yer buldu.

 

Özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde iki haneli reyting puanlarına çok yaklaşan tv8 dizisi, reytingleri resmen sildi süpürdü. Milyonlarca kişi de dün akşam ekran başında gözyaşlarına hâkim olamadı. ‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, ilaçlarını kullanmayan Boncuk (Burcu Biricik), bu kez çocukluğunda kendisinde travma yaratmış Kenan’ı görürken, Boncuk’un gün geçtikçe paranoyalarının esiri olduğunu fark eden Doktor Hanım, Sadık’a onu hastaneye yatırmasını tavsiye etti.

Kumru kendisine âşık olup kendisine beraber yurt dışına kaçmayı teklif eden Hakan’ın teklifini neden kabul etmediğini Doktor Hanım’a açıkladı. Daha sonra eşi Fahri’yle nasıl tanıştığını anlatan Kumru’nun kızı Duru ile ilgili itirafı dikkatleri çekti.

İlişkilerini gizli saklı yaşamaya devam eden Piraye ve Deniz, aralarındaki durumun yanlış anlaşılmasından yararlanarak aşklarının tadını çıkardı.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 29 Ocak akşamı TV8 ekranında yayınlanacak.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER