© İnternet Haberim 2020

Kuruluş Osman’ın Geri Dönüşü Muhteşem Oldu

Kuruluş Osman dizisinde geçen hafta yeni bölüm ekrana gelmeyince izleyiciler bu durumdan bir hayli rahatsız olmuşlardı. Fakat dün akşam ekrana gelen 43.bölümdeki gerçekçi savaş sahneleri bu durumu telafi etti. Oldukça gerçekçi çekilen dizideki savaş sahneleri sosyal medyada da çok konuşulan konulardan oldu.

Kuruluş Osman dizisi totalde elde ettiği 13’lü reyting oranı ile birinciliğe yerleşirken, AB ve ABC1 gruplarında ise Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin arkasında ikinciliği elde etti.

Söğüt’teki toya katılmak için uç bölgesine gelen Türk beylerinin şehit edilmesini intikamını almak üzere fırsat arayan Osman Bey, Konstantinopolis’ten yollanan destek birliklerinin istihbaratını alınca hemen harekete geçer. Alpleri ile birlikte Bizans birliklerinin yoluna çıkan ve yaptığı planla düşmanı dağıtan Osman Bey, kıyasıya savaştan galip şekilde ayrıldı. Bu zafer uç bölgesinde sevinçle karşılandı.

Büyük umutlar bağladığı birliklerin tuzağa düşürülüp yok edildiğini öğrenen Nikola ise büyük hayal kırıklığı yaşar. İmparator tarafından tekfurların başı ilan edilen ve taç giyen Nikola, Haçlı birliğini kurup Türkleri bölgeden kovacağına dair yemin etti. Savaş ganimetleri ile Kayı Obası’nı ihya eden Osman Bey, kendisine düşen payı ise ihtiyaç sahipleri insanlara dağıttı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER