© İnternet Haberim 2020

Kuzey Yıldızı Dizisinde Moraller Bozuldu

Show TV kanalının severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın dün akşam ekrana gelen bölümü seyircilere kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Ünlü gurme Engin Ar’ı, Ordu’da güzel bir şekilde ağırlamak isteyen Kuzey, Sefer ve Ruhi için işler planladıkları gibi gitmiyor. Ünlü gurmenin Ordu’ya asıl geliş nedeni öğrenildiğinde ise Kuzey ve Yıldız iyice çileden çıktı.

Kuzey ile Yıldız, sonunda uzun süredir hayalini kurdukları sabaha kendi evlerinde uyandı fakat rüya gibi evlerinde baş başa olan ikilinin bu güzel halleri çok uzun sürmedi. Feride, Gökçe ve Mine’nin gelişi Kuzey’in hayallerini alt üst etti. Yıldız, Kuzey’in kızlarıyla yaşamak isterken, bu isteği ona evde zor dakikalar yaşattı.

Cevher, evlenmek için yeni bir talip ararken bu kez destek Yıldız’dan geldi. Yıldız’ın arkadaşı Fahriye’yi restoranda gören Cevher, ondan oldukça etkilendi. Cevher’in, Fahriye’yi etkilemek için okuduğu şiirler ise eğlenceli anlara sahne oldu.

Gurme Engin Ar, Feride ile görüşmek için geldiğini belirtince “This is Ordu!” kurbanı oldu.

Engin Ar’a ise asıl büyük darbe final sahnesinde Yıldız’dan geldi. Restorana gelen Engin Ar’ın, Feride ile ilgili düşüncelerini Kuzey’den öğrenen Yıldız, ünlü gurmenin kafasında şişe kırarak olaya son noktayı koymuş oldu. Polislerin Yıldız’ı karakola götürdüğü sahne dikkatleri çekerken, “Engin Ar yüzünden Yıldız tutuklanacak mı acaba?” sorusu akıllara geldi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER