© İnternet Haberim 2020

Kuzey Yıldızı, Rekabetten Vazgeçmiyor

Cumartesi akşamları ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi tüm kategorilerde haftalardır birincilikler elde ederek güç gösterisi sergilerken, daha önce totalde birinci olmaya alışan Kuzey Yıldızı ise artık rekabet edemez bir hale gelmişti.

 

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı eğlenceli dizi Kuzey Yıldızı, bu akşam da 49.yeni bölümü ile ekrana gelecek. Fakat tüm kategorilerde oldukça iyi reytingler alan Gönül Dağı’nda birinciliği almasını hiç kimse beklemiyor. Kuzey Yıldızı, yeni karakterlerin de kadroya katılması ile renklerinken, Pembe karakterini hayat veren Zeynep Kankonde’nin ayrılığı ise hayranları oldukça üzüyor.

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın bu akşam yayınlanacak 49. bölümünde Kuzey ve Yıldız’ın arasına bu kez de demir parmaklıklar giriyor. Ama bu sefer ikisi de çaresiz bir haldedir. Kuzey, Yıldız’ı özgürlüğüne kavuşturmaya söz verse de kendisinin de yapacağı pek bir şey bulunmuyor.

Tutsak aşıkların kaderlerine razı olmaktan başka çaresi yoktur. Her sorunu gerek bedel ödeyerek gerekse de acı çekerek aşmayı başaran aşıklarımız bu sefer nasıl kurtulacak? İçinde bulundukları bu karanlık tünelin ilerisinde onları bir ışık bekliyor mu?

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER